HUOM! Kurssin järjestäjät vastaavat kurssien sisällöistä eivätkä ne välttämättä edusta Granåsan näkemystä.
Loading Events
This event has passed.

Yhteistyössä Klara ry:n kanssa:
Tervetuloa oppimaan Akateemista Ratsastustaidetta! Nyt mahtuu myös uusia ratsukoita mukaan – ilmoittaudu heti!

Jos et pääse hevosen kanssa niin meitä on erilaisia ratsukoita akateemisesti eri tasolla. Eli voit seurata sekä ratsukoita, jotka oppivat vielä perusasioita, että ratsukoita jotka ovat jo harjoitelleet vuosia. Jotkut tekevät maastakäsin, jotkut ratsastavat, ja aika moni varmaan yhdistää molempia. Kaikki opetus ja teoria on ratsukoiden ehdoilla, mutta kuunteluoppilaana pääsette seuraamaan tunteja ja kysymään niin paljon kuin haluat.

Hanna Engström on tunnettu loistavana opettajana, joka saa ratsastajat ja hevoset rentoutumaan ja joka mielikuvien ja selitysten kauttaa antaa ratsastajalle paitsi hyviä kokemuksia, niin myös uusia oivalluksia kerta toistensa jälkeen – vaikka ratsastaja olisikin ollut hänen opetuksessa jo vuosia. Hänen avulla moni ratsataja löytää yhä syvemmän yhteyden hevoseensa ja yhä kevyemmät avut ratsastuksessa ja maastakäsintyöskentelyssä, sekä rauhallisemman ja harmonisemman hevosen.

Akateeminen ratsastustaide on koulutusmuoto, ei kilpailumuoto, vaan tie parempaan tasapainoon, sujuvuuteen, tietoisuuteen ja parempaan hevosen ja ratsastajan väliseen vuorovaikutukseen. Päätavoitteena on suora, rento ratsastushevonen, joka kantaa itsensä ja ratsastajansa mahdollisimman oikein. Kaikki työskentely on ratsukoiden ehdoilla, joten kurssi sopii kaikille, jotka haluavat pehmeästi ja rennosti liikkuvan, terveen hevosen. Kurssilla työskennellään maastakäsin ja ratsastaen, kaikki tapahtuu hevosen parasta ajatellen ja hevosta kunnioittaen.

Kurssi alkaa lauantai aamuna teorialla ja ratsastajien yksityistunneilla. Jatketaan lounaan jälkeen toisella teoriatunnilla, ennen lisää ratsastustunteja. Lopputeoriaa pidetään sunnuntaina keskipäivän aikoihin ja kurssi loppuu kun kaikki tunnit on pidetty. Tarkempi aikataulu julkaistaan ennen kurssia.

Ratsukkomaksu 350 euroa, sisältäen 3 x 30 min yksityistuntia ja teoriaa

Kuunteluoppilasmaksut maksetaan käteisellä paikan päällä. Ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta suositeltavaa, jos haluaa varmistaa istumapaikan
Lauantai 30 euroa
Sunnuntai 25 euroa
50 euroa/koko kurssi (maksettava kurssin alussa).

Kasvislounas 10–12 euroa. Tilattava etukäteen. Sisältäen teet, kahvit ja pientä purtavaa kurssin aikana

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: info(AT)granasa.fi tai SMS nroon 040 7324620 (voi myös soittaa, mutta kannattaa laittaa SMS ellei vastata)

Seuraavat Hanna Engströmin kurssit alustavasti 2020:
28.-30.8.
11.-13.12.

Ilmoita, jos olet kiinnostunut ratsukkopaikasta!