Maneesin käyttö

Maneesia on mahdollisuus myös vuokrata. Kalenterista näette maneesivaraukset (eli tunnit) sekä tulevat kurssit ym. tapahtumat Granåsassa. Kalenteria yritetään päivittää mahdollisimman tarkasti, mutta aina voi tulla viime hetken muutoksia tai löytyä puutteita/virheitä.

Tuntien aikana ei oteta ulkopuolisia ratsukoita maneesiin, paitsi arkipäivisin ennen klo 16.30.

KAIKKI valmennustunnit täytyy varata etukäteen, ilmoittamalla Åsalle (040 732 4620, SMS tai WA) tai info@granasa.fi (ellei ole kiire). Myös kenttä varataan! Valmennustunnin varaus maksaa 5 € (+maneesivuokra), ja sillä varmistatte, ettei maneesissa tai kentällä ole toista valmennustuntia, mutta muut ratsukot saavat olla samassa tilassa. Maneesi kokonaan omaan käyttöön maksaa 60 €/tunti. Talviaikana, kun kenttä on jäässä, hinta on 100 €/tunti arki-iltaisin klo 17.30–20.30. Kaikki varaukset on tehtävä 72 h etukäteen.

Maneesi- ja kenttävuokra

  • Maneesi: 20 €/krt tai 130 €/10-kerran kortti, voimassa 6 kk
  • Kenttä: 10 €/krt tai 80 €/10-kerran kortti, voimassa 6 kk

Vuokra on ratsukkokohtainen. Vuokraan sisältyy estekaluston käyttö. Granåsan ratsastustuntien aikana ei saa vuokrata maneesia, joten kannattaa tarkistaa tilanne etukäteen Granåsan varauskalenterista.

Jos haluat tuoda oman valmentajasi mukaan, täytyy sinun varata maneesi tai kenttä vähintään 2 päivää etukäteen. Maneesin varausmaksu on 5 €/ratsukko ja takaa sen, että mahdutte maneesiin ja että muut ratsukot ottaa teidät huomioon. Varaus ei anna yksinoikeuden maneesiin tai kenttään.

Lisätietoa: Maneesin vuokraus

Kertamaksun voi maksaa MobilePayllä (p. 040 732 4620/Åsa)  tai jättää käteisenä kerhohuoneeseen (mukaan lappu tai kirjekuori, jossa ratsastajan nimi). 10-kerran kortin voit ostaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@granasa.fi.

Ennen maneesiin tuloa ei tarvitse ilmoittautua. Mikäli maksua ei suoriteta tai 10-kerran korttia käytetään väärin, tulee ratsastajalle pysyvä porttikielto maneesiin.

Muista hyvät käytöstavat ja hevos(t)en reilu kohtelu kun käyt meillä, niin kakilla on kivaa olla!

Tervetuloa!