Maneesin käyttö

Kalenterista näette maneesivaraukset (eli tunnit) sekä tulevat kurssit ym. tapahtumat Granåsassa. Kalenteria yritetään päivittää mahdollisimman tarkasti, mutta aina voi tulla viime hetken muutoksia tai löytyä puutteita/virheitä.

Tuntien aikana ei oteta ulkopuolisia ratsukoita maneesiin, paitsi arkipäivisin ennen klo 16.30.

KAIKKI valmennustunnit täytyy varata etukäteen, ilmoittamalla Åsalle (040 732 4620, SMS tai WA) tai info@granasa.fi. Valmennustunnin varaus maksaa 5 € (+maneesivuokra), ja sillä varmistatte, ettei maneesissa ole toista valmennustuntia, mutta muut ratsukot saavat olla maneesissa. Maneesi kokonaan omaan käyttöön maksaa 60 €/tunti. Talviaikana, kun kenttä on jäässä, hinta on 100 €/tunti arki-iltaisin klo 17.30–20. Kaikki varaukset on tehtävä 72 h etukäteen.

Maneesivuokra

15 €/krt tai 100 €/10 krt (voimassa 6 kk). 10-kerran kortti on joko ratsastaja- tai hevoskohtainen (sama ratsastaja voi käyttää korttia eri hevosilla TAI sama hevonen eri ratsastajilla). Kertamaksu jätetään käteisellä kerhohuoneeseen, mukaan lappu tai kirjekuori, jossa ratsastajan nimi. 10-kerran kortin voit ostaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@granasa.fi.

Ennen maneesiin tuloa ei tarvitse ilmoittautua. Mikäli maksua ei suoriteta tai 10-kerran korttia käytetään väärin, tulee ratsastajalle pysyvä porttikielto maneesiin.

Muista hyvät käytöstavat ja hevos(t)en reilu kohtelu kun käyt meillä, niin kakilla on kivaa olla!

Tervetuloa!